Välkommen, eller till dig som varit här tidigare, välkommen åter!

Äntligen har min sida fått liv igen efter att legat i dvala ett par år. Till er som besökt min sida tidigare kanske undrar om det kommer att innehålla fotografering igen, men så blir inte fallet. Det är inte omöjligt att det smyger in något som har med fotografering att göra, det var ju en stor del av mitt tidigare. Vad kommer du att hitta här då?

Jag har alltid varit intresserad av hantverk i alla dess former. Både att studera och läsa om, men även att praktisera när tillfälle ges. Var detta härstammar ifrån vet jag inte, och det spelar ju mindre roll. Kanske har det att göra med att jag har ett teoretiskt jobb på dagarna, eller så har det med min uppväxt att göra då min mamma korsstygnsbroderade en hel del. Och det är en hel del som lyfter på ögonbrynen när jag har berättat att jag korsstygnsbroderar. Men då ska de veta att jag är i gott sällskap med kändisar såsom Harrison Ford, Chris Hemsworth, Henry Fonda m.fl.

Men det är inte bara korsstygnsbroderi jag ägnar mig åt. Det är allt från snickeri, läderarbeten, tvål, ljus m.m. Tanken är att samla mina projekt och erfarenheter här på sidan. Mest för min egen skull, men även för likasinnade som är intresserade av hantverk.

Så jag hoppas ni tittar tillbaka någon gång och kikar på vad jag håller på med just nu.

1 reaktion på ”Välkommen, eller till dig som varit här tidigare, välkommen åter!”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen